Потрапити до Словаччини стало ще складніше: поліція реєструє кожного

Потрапити до Словаччини стало ще складніше: поліція реєструє кожного
Поліцейські дотримуються відповідного розпорядження уряду Словацької Республіки щодо посилення контролю на пунктах пропуску через кордон.

 

Від 2 квітня прикордонні поліцейського мають перевіряти та реєструвати кожну особу, яка заїжджає на територію Словацької Республіки.

Це, безумовно, впливає на тривалість очікування на пунктах пропуску. Необхідність ведення таких заходів необхідна для внутрішньої безпеки країни. Тому важливо реєструвати всіх осіб, які повертаються з-за кордону до Словаччини та до яких застосовуються надзвичайні заходи.

"Ми просимо громадськість про терпіння, співпрацю та взаєморозуміння з працівниками поліції, які виконують свої завдання на місці. І повідомлятимемо про будь-які подальші зміни у способах ведення обліку та контролю. Наразі ми працюємо над тим, щоб прискорити процес реєстрації", - зазначають у поліції Словаччини.

З 13 березня Словаччина обмежила пропуск на свою територію. Дозвіл на в’їзд надаватиметься лише громадянам Словаччини та особам, які мають документи на постійне або тимчасове проживання на території Словацької Республіки.

Mukachevo.net

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів