На Закарпатті священники допомагатимуть медикам

На Закарпатті священники допомагатимуть медикам
Духівники Мукачівської греко-католицької єпархії серед своїх парафіян ініціюють збір коштів, які буде спрямовано на придбання медичних захисних костюмів, екранів та інших елементів захисту. Усе відбувається з благословення владики Мілана, єпископа Мукачівської греко-католицької єпархії.       

 

«Ця ініціатива народилася з потреби, у якій перебуває наше суспільство. Найперші, хто приймає удар, - наші медики. Вони є беззахисними у прямому і переносному значенні. Ми хочемо закупити захисні костюми, захисні екрани на обличчя та інші засоби індивідуального захисту. Їх плануємо передати для лікарень: районної, міської та інфекційної. Минулої суботи в Італії за один день померло 80 лікарів, тому усі разом ми мусимо допомогти, як собі самим. Церква, яку обливають брудом, вчинками це все спростовує», – зазначив «Дню» о. Павло Фіцай. 

За вихідні долучитися до благодійної справи зголосилося чимало парафіян. Усіх небайдужих просять за можливості самостійно купувати предмети захисту і передавати духівникам, або допомогти фінансово. Детальніше дізнатися, яким чином долучитися до допомоги дистанційно, можна написавши координаторам ініціативи о. Павлу через соціальну мережу Фейсбук: https://www.facebook.com/pavel.fitsay та о. Владиславу Ігнатишину, священнослужителю Хрестовоздвиженського греко-католицького кафедрального собору - https://www.facebook.com/katedralnuj/.    

Вікторія Жуйко, День 

 

 

06 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів