На дотримання самоізоляції перевірили понад 7 тисяч закарпатців. Виявили лише 6 порушників

На дотримання самоізоляції перевірили понад 7 тисяч закарпатців. Виявили лише 6 порушників
При перетині кордону українці підписують документ про зобов'язання до самоізоляції. Відтак їх перевіряють без попередження. Заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк повідомив про ситуацію з перевіркою в області дотримання умов карантину та самоізоляції.

 

З його слів, за період від початку оголошення карантину й по сьогодні (станом на 9.00 ранку) в Закарпатській області перевірено 7 153 особи щодо дотримання вимог самоізоляції, а також 3582 суб’єкти господарювання щодо дотримання вимог карантину.

За цей період, за словами заступника голови ОДА, було виявлено 27 фактів недотримання умов карантину, а також 6 фактів порушення режиму самоізоляції.

«У тому числі такий факт виявлений співробітниками державної прикордонної служби на кордоні, про що складено адмінпроткол», – уточнив Шинкарюк.

Загалом станом на 6 квітня, за даними поліції, в Україні було складено всього 182 протоколи за порушення режиму самоізоляції. Крім того, розслідують 46 кримінальних проваджень.

За порушення режиму самоізоляції штрафи стартують від 17 до 34 тисяч гривень. Для посадовців – від 34 до 170 тисяч гривень. 

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів