На підготовку атлетів до Олімпіади кошти в країні знайдуться

На підготовку атлетів до Олімпіади кошти в країні знайдуться
Міністр молоді та спорту України Вадим Гутцайт прокоментував ситуацію зі скороченням фінансування його відомства через пандемію коронавірусу.

 

Його слова цитує Главком: "У мене була розмова з прем'єром Денисом Шмигалем. На даний момент у нас є розуміння, що гроші, які були спрямовані на підготовку до Олімпіади, будуть спрямовані в стабілізаційний фонд, а після того, як проблема з пандемією зникне, кошти нам повернуть. Відповідне рішення вже прийнято. Але пару днів назад у нас відбулася нова зустріч, в результаті якої домовилися, що гроші, за якими я надав розрахунки, з червня, якщо до того часу припиниться карантин, будуть виділені. Олімпійці та паралімпійці мають вести підготовку вже і зараз. До Ігор всього рік.

Ніхто урізати зарплати спортсменам не буде. Нам потрібно підтримати їх і тренерів, щоб вони могли тренуватися, не кидати спорт в цій важкій ситуації", - сказав міністр.

Нагадаємо, що 32-і Літні Олімпійські Ігри, які мали відбутися в японському Токіо влітку цього року перенесли на рік через пандемію корона вірусу.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів