Господині, зберігайте: омлетний торт з овочами й сиром
Що може бути простіше і смачніше, ніж посмажити на сніданок омлет? Правда, якщо готувати цю улюблену багатьма страву щодня, то вона може швидко набриднути. Але тільки якщо ви не знаєте, як, додавши просту начинку, перетворити звичайний омлет в повноцінне — красиве і ситне частування для всієї родини. Такий оригінальний торт-омлет можна змінювати і вдосконалювати як завгодно.
Необхідні інгредієнти для тіста:
- Яйця — 12 шт.
- Борошно — 250 г
- Кисломолочний сир — 250 г
- Сіль, перець — за смаком
Для начинки:
- Червоний солодкий перець
- Жовтий солодкий перець
- Печериці
- Шпинат (можна купити заморожений продукт або обсмажити свіжий шпинат)
- Кисломолочний сир
- Солоні огірки
- Твердий сир (в ідеалі, різних сортів)
- Моцарела
- Мускатний горіх
- Шматочки бекону
- Зелена цибуля
Як приготувати омлетний торт з овочами і сиром:
- Замішуємо тісто з яєць, борошна та кисломолочного сиру. Приправляємо сіллю і перцем.
- Для першої начинки змішуємо обсмажений шпинат з кисломолочним сиром або додаємо в нього трохи вершків. Наливаємо приблизно шосту частину тіста на сковороду і, коли млинець просмажиться з одного боку, кладемо на нього шар шпинату. Приправляємо мускатним горіхом і, накривши кришкою, обсмажуємо до готовності. Готовий млинець посипаємо моцарелою.
- Готуємо наступний шар: наливаємо тісто на сковороду, а в якості начинки додаємо шматочки жовтого солодкого перцю. Готовий млинець посипаємо сиром одного сорту і кладемо поверх першого.
- Для третього шару у нас є начинка з шматочків печериць — додаємо їх прямо в тісто на сковороді. А коли млинець готовий, посипаємо сиром — краще взяти сир іншого сорту, а не той, що був в пункті 3.
- В четвертий млинець додаємо шматочки солоних огірків, а потім посипаємо його моцарелою. І не забуваємо складати шари один на одного рівною стопкою.
- Наступний шар робимо з шматочками червоного перцю і сиром.
- Нарешті, готуємо останній млинець — вже без начинки — і кладемо поверх інших. Посипаємо його залишками сиру і додаємо шматочки бекону.
- Закріплюємо всі млинці шпажками і ставимо в розігріту до 175 градусів духовку на 25 хвилин.
-->
До теми
- У трьох закладах Закарпаття можна отримати безоплатну медичну допомогу при інфаркті
- Оренда авто без водія: вигідно та зручно
- Ветеранів, ветеранок і членів їхніх родин запрошують долучитися до програми з навчання та працевлаштування «Разом»
- Техобслуговування газових мереж багатоквартирних будинків: що треба знати закарпатцям
- 6 міфів про ТЦК, які підживлює російська пропаганда
- ФАО проведе тренінг для малих виробників вина у Закарпатській області
- Прості звички, які можуть врятувати життя - поради від закарпатських патрульних
- COVID та грип відступають. Що після них?
- Графік проведення Пасхальних богослужінь та освячення пасок 30 – 31 березня в Ужгороді
- Залізничні й автобусні рейси "Чоп – Прага – Чоп" виконуватимуть щоденно
- "Укрзалізниця" відкрила продаж квитків на новий поїзд за популярним маршрутом "Чернівці-Ужгород"
- "Щасливі діти" запускають новий цикл відновлювальних ретритів для мам із дітьми "Сила Карпат"
- Завтра, 25 березня, на Закарпатті розпочинається нерестова заборона на вилов риби
- Як пацієнтам з туберкульозом отримати безоплатно медичну допомогу на Закарпатті: роз’яснення НСЗУ
- Як збільшити охоплення в Інстаграмі
- В Ужгороді проводять безкоштовне видалення шрамів для військових
- Гроші на картку від супермаркету: закарпатців попереджають про нову шахрайську схему
- Закарпатські патрульні нагадали про дії велосипедиста під час проїзду пішохідних переходів
- У Центрі медичної реабілітації та паліативної допомоги дітям «Діва Марія», що у Сваляві, є можливість щомісячно реабілітувати 60 діток
- Як грати за рибними столами: прості стратегії
До цієї новини немає коментарів