На Закарпатті затримали двох українців, який намагалися незаконно перетнути кордон

На Закарпатті затримали двох українців, який намагалися незаконно перетнути кордон
Протягом останньої доби прикордонники Чопського загону двічі завадили незаконним намірам наших співвітчизників перетнути державний рубіж в обхід пунктів пропуску.

 

Одного з правопорушників затримали о першій ночі у залізничному вантажному пункті пропуску «Страж». Прикордонний наряд помітив рух невідомого, який прямував у бік Словаччини. Чоловіка біля кордону затримала група реагування, яка прибула на допомогу нарядові. Правопорушник виявився 31-річним жителем Луганщини.

Іншого правопорушника затримали вчора увечері біля пункту пропуску «Тиса».Прикордонний наряд помітив незнайомця, який намагався непомітно пройти поза пунктом пропуску. Чоловіка зупинили за 150 метрів від кордону. Він не мав при документів, проте назвався громадянином України та жителем Львівщини.

Обидва затримані виявилися запеклими порушниками законодавства. Під час проведення перевірочних заходів правоохоронці встановили, що першого з них затримували 20 днів тому при спробі незаконного перетину українсько-польського кордону. Львів’янина затримували за аналогічні правопорушення уже двічі за останні два тижні. Перед українсько-угорським він «штурмував» кордони зі Словаччиною та Румунією.

Обох «мандрівників» доставили до прикордонних підрозділів для з’ясування обставин справи. За спробу незаконного перетину кордону їм доведеться відповідати перед судом.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів