Жіноча шпаргалка: найпоширеніші помилки в оформленні брів

Жіноча шпаргалка: найпоширеніші помилки в оформленні брів
Професійні візажисти запевняють, що форма брів впливає на вираз обличчя представниць прекрасної статі. Тому при оформленні брів слід це враховувати. Варто звернути увагу на помилки, які не можна чинити, інформує Ukr.Media.

 

Помилки, які здійснюють найчастіше дівчата

Найпоширенішими при оформленні брів вважаються наступні помилки:

  • Хоча вже багато сказано про те, що брови-ниточки не в моді, сьогодні можна зустріти таку форму. Варто нагадати, що занадто тонкі брови псують образ жінки, додають кілька років до її віку. Крім того, ниточки говорять про те, що жінка нічого не знає про модні тенденції.
  • Чітко обкреслена лінія брів, намальована олівцем. У моді природність. Тому лінії мають бути плавними, а не намальованими.
  • Деякі жінки занадто опускають вниз кінчик брів. Очі відразу ж набувають сумного виразу. Також іноді верхню точку брів створюють близько до перенісся. Виходять брови, нагадують кому.
  • Занадто темні брови виглядають неприродно. Вони не гармонійно виглядають у поєднанні з волоссям і шкірою. Варто це враховувати, перш ніж приступити до фарбування брів.
  • Деякі жінки, у яких густі брови, не знають, як правильно стригти. З-за цього брови виходять скошеними.

Щоб оформити брови правильно, необхідно дотримуватися деяких правил.

Правила оформлення брів

  1. Форма вибирається виходячи від типу обличчя. Для овального обличчя підійдуть брови трохи потовщені. На квадратному обличчі не повинно бути занадто чітких ліній. Всі переходи мають бути плавними і м'якими. Кругле обличчя допоможе витягнути вигин, який злегка завищений. Трикутне обличчя прикрасять брови округлої форми.
  2. Колір брів вибирається з урахуванням кольору волосся. Брюнеткам рекомендується фарбувати брови на 2 тони світліше. Для блондинок підходить колір на 2 тони темніше. Рудоволосим підійде коричневий відтінок. Також слід враховувати відтінки. Початок брів має бути світлішим, середня частина — найтемнішою, а кінчик — щось середнє між початком і серединою.
  3. Брови вищипуються по ходу росту волосків, а не проти. Тоді форма буде акуратною.
  4. Візажисти радять фіксувати оформлені брови за допомогою гелю. Тоді можна бути впевненими в тому, що брови надовго збережуть свій колір і форму.

 

10 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів