Вдосконалюйтеся на карантині: 7 безкоштовних сайтів з фільмами, cеріалами та мультиками англійською

Вдосконалюйтеся на карантині: 7 безкоштовних сайтів з фільмами, cеріалами та мультиками англійською
Добірку безкоштовних сайтів фільмами англійською мовою, з субтитрами, опублікували в телеграм-каналі ТЕД.Саморозвиток. Тож беріть на замітку та вдосконалюйте свої знання!

 

???? Film English. Сайт підходить і викладачам англійської, і студентам, здатним до самоосвіти. Тут є короткі фільми, пов’язані з вивченням певного вокабуляру, запитання для самоперевірки та для домашньої роботи.

???? Ororo.tv На ресурсі є 53 канали з різноманітними розважальними шоу. Можна обирати субтитри навіть двома мовами одночасно. У користувачів є опція створити особистий словник і додавати туди невідомі слова.

???? Speechyard Можна вивчати нові слова, покращувати вимову та розуміння англійської завдяки відео вправам, вчити граматику та навіть спілкуватися з іншими користувачами. Усі субтитри до роликів інтерактивні.

???? LeLang На сайті можна переглядати серіали, фільми і мультики, а також слухати аудіокниги англійською. Відео сортовані за рівнями, плюс доступні субтитри двома мовами.

???? Movie Segments to Assess Grammar Goals На цьому ресурсі ви знайдете лише уривки фільмів, проте він буде надзвичайно корисний для всіх, хто хоче покращити свою граматику. Адже після кожного ролика ви можете виконати вправи та перевірити свою уважність, а також знання граматичних правил.

???? Show-English Цей сайт створений спеціально для студентів, які вивчають англійську. Інтерактивні субтитри з перекладом в контексті речення, персональний словничок і улюблені фільми та серіали англійською. Здається, досить непогано.

???? Hdeuropix Ресурс із хорошим вибором фільмів, мультиків, серіалів англійською із субтитрами. Тут є і популярні телевізійні шоу, і серіали, і фільми — від класики до новинок кіно.

???? RavenMedia Ще один ресурс, де ви знайдете абсолютно різноманітні фільми: від «Сніданок у Тіффані» до «Матриці».

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів