Через небажання дружити з СДПУ(о) "Вечірнє Мукачеве" заблокували

Інформація про це сьогодні о 17:39 з’явилася на сайті www.ПРАВДА.com.ua

 

Як повідомля?ться на інтернет-сторінці www.pravda.com.ua, "усе майно закарпатської газети "Вечірн? Мукачеве" у вівторок буде описано, а рахунки заморожені.

Таке рішення було прийнято сьогодні судом після засідання у справі проти видання, повідомля? ?нститут масової інформації.

2 липня "Вечірн? Мукачеве" опублікувала коротеньку замітку "Нагороди за фальсифікацію?" з підзаголовком "Чергове рішення Кучми виклика? здивування" про те, що Леонід Кучма "?підписав указ про нагородження головних діючих осіб мукачівської епопеї державними відзнаками".

Газета резюмувала, що подібне рішення услід за скандальними виборами мера Мукачева виклика? здивування.

Ці судження й стали приводом для судових позовів з боку в. о. міського голови Мукачевого Матвія Поповича та начальника територіального управління Державної судової адміністрації Василя Ковбаска.

Вони вбачають у згаданих висловлюваннях приниження честі, гідності і ділової репутації. Обидва позивачі вимагають за свої моральні страждання стягнути з головного редактора газети по десять тисяч гривень.

Головний редактор газети "Вечірн? Мукачеве" Юрій Клованич вважа?, що вважа?, що все робиться для того, щоб видання не виходило. "Але ми будемо виходити за будь яких обставин", - зазначив він.

Клованич також пояснив, що "проблема у тому, що тут ? політичне під?рунтя", що все робиться у спішному порядку. "Весь колектив колишнього "Старого замку" вже відійшов від "Нашої України" і почав видавати власну газету "Старий замок Паланок" і додаток "Вечірн? Мукачеве"", - розповів він.

"Оскільки ми відійшли від "Нашої України", а до СДПУ(о) не приповзли, надійшла команда від есдеків зробити все, щоб не брикались. Ми хочемо робити нормальну незаангажовану цікаву газету, тому ми й відійшли від "Нашої України", але така газета не потрібна ні опозиції, ні владі", - підбив підсумок Клованич."

 

19 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів