За прогнозами Українського Гідрометеоцентра 22-23 січня буде мінлива хмарність

Оголошений стан лавинонебезпечки триває

 

За прогнозами Українського Гідрометеоцентра 22-23 січня буде мінлива хмарність, 22-го січня вночі помірний, вдень слабкий сніг. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 2° тепла - 3° морозу, в горах місцями вночі 15-20°, вдень 9-14° морозу. 23-го січня без опадів. Вітер північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 12-17° морозу, вдень 4-9°, в горах місцями вночі 20-25°, вдень 15-20° морозу.
ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ:
21-22 січня в гірських районах області оголошується стан ЛАВИНОНЕБЕЗПЕКИ.
З огляду на оголошення стану лавинонебезпеки Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до всіх відвідувачів турбаз та відпочиваючих, суб’єктів підприємницької діяльності, які надають туристичні послуги з проханням відкласти свої відвідини гірських масивів та не здійснювати сходження в гори до нормалізації синоптичної ситуації.
На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На Латірському, Абранському та Ужоцькому перевалах покриття доріг мокре, на Торунському – сніжне, на Яблунецькому – сухе. Дороги посипані протиожеледними матеріалами. На перевалах спостерігаються опади у вигляді слабкого снігу. На дорогах державного значення покриття доріг сухе, місцями ожеледиця, на дорогах обласного та місцевого значення покриття засніжене, місцями накат, ожеледиця. На перевалах та автодорогах області чергує 125 одиниць техніки та 330 працівників дорожніх служб.
Найтепліше впродовж минулої доби було в районі міста Хуст (+ 1 С), найхолодніше – вночі в районі полонини Плай (- 19 С). Найбільша висота снігового покрову (49 см) спостерігається на полонині Плай. Найбільша кількість опадів за минулу добу випала в районі полонини Плай (5 мм).
Найтепліше 20 січня в Ужгороді було зафіксовано в 1975 році (13,3 С), найхолодніше – у 1985 році (- 18,4 С), повідомили з Центру пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

21 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів