На Хустщині відзначено кращих платників податків

Минулого тижня в Хустській ОДПІ відбулося зібрання за участю керівників податкової, членів громадської бізнес-ради та підприємців, керівників підприємств, які в результаті своєї діяльністі внесли значний вклад у справу наповнення бюджету у 2005 році.

 

Зустріч відкрив начальник ОДПІ Максим Хохлов. Він інформував присутніх про особ¬ливості сучасної державної податкової політики, роботу податкової інспекції в минулому році та плани на цей рік. Подякував сумлінним платникам податків за виконання важливого обов’язку – чесної та своєчасної сплати податків. Після цього він приступив до виконання почесної місії -нагородження кращих платників податків у п’яти номінаціях. Вони були визначені, виходячи з абсолютної величини суми сплачених податків по окремим галузям, рівня податкового навантаження та кількості створених нових робочих місць. Загалом було визначено тридцять номінантів серед підприємств та підприємців. Десятьох суб”єктів господарювання, які досягли найвищих показників у цих номінаціях, було нагороджено грамотами та пам’ятними вимпелами “Кращий платник податків Хустщини 2005 року”.
Серед нагороджених - Державне підприємство “Хустське лісове дослідне господарство (керівник Степан Мамчич), ТОВ “Хустфарм” (Василь Кузьма), ДП “Санаторій “Шаян” (Юрій Маді), ПВКП “Електрон-Сервіс” (Михайло Веждел), ТОВ “Тріо” (Віталій Нікітін), підприємці: Михайло Мандрик, Федір Терентяк, Людвіг Імре, Іван Рішко, Віталій Глібчук.
Решті номінантів було вручено подяки Хустської ОДПІ за вагомий внесок в наповнення бюджетів усіх рівнів та високу податкову культуру. Серед них - ВАТ “Хустське ПМК-240”(керівник Василь Попадинець), ВАТ “Хустська ПМК”(Михайло Хмара), ТОВ “Автомобіліст” (Василь Феєр), ДП ”Рошен-Хуст” (Валерій Федоранич), міський ринок (Іван Гріганич), міська ШЕД (Ярослав Дубович), ВАТ “Закарпатський металургійний завод”(Василь Баюр), ТОВ “Електрон” (Юрій Липей), ТОВ “ Демоз” (Паоло Бруньоло), ТОВ “Європейська фабрика” (Василь Хіминець), підприємці - Йосип Браєр, Олександр Бордей, Наталія Бабич, Володимир Кепша, Сергій Саак, Михайло Раковці, Ігор Лях, Наталія Жеман, Іван Барзул.
На завершення зустрічі Максим Хохлов висловив сподівання на те, що започатковані у минулому році реальні кроки по налагодженню партнерських стосунків між податківцями та платниками податків знайдуть подальший розвиток в результаті яких надходження до бюджетів усіх рівнів будуть зростати, повідомив Ігор Роботяга, зав. сектором зв’язків з громадскістю,ЗМІ та масово-розяснювальної роботи Хустської ОДПІ.

 

26 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів