В Ужгороді міністр аграрної політики України О.Баранівський

„Аналіз роботи агропромислового комплексу області в 2005 році та завдання, які випливають на перспективу у зв’язку із проголошенням нинішнього року Роком села”

 

27 січня в Ужгороді міністр аграрної політики України О.Баранівський та голова Закарпатської облдержадміністрації О.Гаваші провели нараду на тему: „Аналіз роботи агропромислового комплексу області в 2005 році та завдання, які випливають на перспективу у зв’язку із проголошенням нинішнього року Роком села” за участі заступників голів райдержадміністрацій з питань АПК, начальників управлінь агропромислового розвитку РДА, районних та міських управлінь ветеринарної медицини, представників філій державного спеціалізованого лісогосподарського агропромислового підприємства „Закарпатагроліс”, керівників асоціації фермерів та приватних землевласників, сільгосппідприємств, підприємств харчової та переробної промисловості. О.Баранівський вручив нагороди кращим керівникам та працівникам підприємств галузі АПК.

Міністр та голова ОДА відвідали тепличне господарство ТОВ „Іза Б.А.Т.Е.” у с.Іза Хустського району, плодоконсервний завод ТОВ „Мікаланд” у с.Перехрестя Виноградівського району та завод з виробництва соків ТОВ „Німан +” у м.Берегові.

Цього ж дня О.Баранівський провів прес-конференцію для представників ЗМІ. Ввечері він візьме участь у прямому ефірі на телеканалі „М-студіо”.

 

27 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів