У Криму подорожчав проїзд у міських і міжміських тролейбусах

Із середи, 21 липня, у Криму підвищуються тарифи на проїзд у міських тролейбусах, повідомляє Интерфакс-Украина.

 

Вартість проїзду в міських тролейбусах збільшу?ться із 40 до 50 копійок, одне багажне місце також коштуватиме 50 копійок.

Підвищу?ться вартість квитків і в міжміському тролейбусі. Зокрема, тепер проїзд від залізничного вокзалу Сімферополя до Ялти коштуватиме 10 гривень (раніше 6 гривень 12 копійок), а до Алушти - 6 гривень (раніше ? 3 гривні 57 копійок).

Вартість місячних проїзних квитків на перевезення пасажирів у міському тролейбусі складе для школярів 6 гривень, студентів ? 12 гривень, інших громадян ? 24 гривні, для підпри?мств ? 40 гривень (усі тарифи зазначені без урахування ПДВ).

Це визначено постановою Ради міністрів автономної республіки про впорядкування тарифів на послуги електротранспорту.

У документі зазначено, що рішення підвищити тарифи прийнято з урахуванням подорожчання пасажирських перевезень через ріст тарифів на електроенергію, цін на пально-мастильні матеріали і збільшення витрат на оплату праці, а також для фінансового оздоровлення транспортних підпри?мств.

Постанову про транспортні тарифи опубліковано у вівторок, 20 липня, у "Кримской газете". Вона набува? чинності наступного дня після опублікування.

 

21 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів