Юний ужгородець здобув золото на всеукраїнському конкурсі науково-дослідних робіт

Юний ужгородець здобув золото на всеукраїнському конкурсі науково-дослідних робіт
Одним з вагомих здобутків за 2020 рік було проведення фіналу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в місті Києві і гідний виступ учня 10 класу Кривов’яза Іллі з Ужгорода.

 

Як пише Mukachevo.net провівши дослідницьку роботу з фізики, успішно написавши контрольну з базової дисципліни на II етапі, виборовши перше місце на міському та обласному етапі МАН, він за результатами портерної сесії та привселюдного захисту своєї роботи перед комісією, що складалася з провідних фахівців у своїй області на III етапі зумів вибороти диплом третього ступеню.

Слід сказати, що конкурентами Іллі було 19 учасників з різних областей України, що виступали у його секції «Науково-технічна творчість та винахідництво».

І ось після 4 місяців очікування медаль та диплом знайшли свого героя в Ужгороді. Завідувачем відділу науково-технічного та дослідницько-експериментального напрямків Лукач Магдалина Юріївна особисто вручила нагороди преможцю і побажала подальших здобутків на теренах наукових досліджень.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

28 лютого 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів