"Закарпаттяобленерго" зволікає з передачею трьох ГЕС "Укргідроенерго"

Державна енергогенеруюча компанія "Укргідроенерго" заявляє, що енергопостачальна компанія "Закарпаттяобленерго" зволікає процес передачі приналежних їй цілісних майнових комплексів Тереблеріцької, Ужгородської й Оноківської гідроелектростанцій.

 

Про це Українським Новинам повідомила поінформована особа.
За її словами, процес передачі ГЕС зволікається через те, що "Закарпаттяобленерго" не оформило належним чином права власності.
"Річ у тім, що не ясно, хто, коли і як передавали: не було ні наказу, ні іншої необхідної документації щодо передачі. Вони самі включили їх (ГЕС) у свій статутний фонд і коли почалася вся ця метушня, почали швидко оформляти всі права власності", — інформує джерело
Через парламентські вибори питання передачі ГЕС може цього року так і не вирішитися.
"Укргідроенерго" була готова взяти на баланс і включити в план реконструкції і модернізації Тереблеріцьку, Ужгородську й Оноківську ГЕС на 2006 рік.
У грудні минулого року Національна акціонерна компанія "Енергетична компанія" заявила про намір передати цілісні майнові комплекси Теребле-ріцької, Ужгородської й Оноківської ГЕС державній компанії "Укргідроенерго" до кінця 2005 року. 100 % акцій "Укргідроенерго" належать державі й передані в статутний фонд Національної акціонерної компанії "Енергетична компанія України".
РІО

 

25 лютого 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів