Придбання та втрати "Закарпаття" у міжсезоння

В ФК"Закарпаття" гратиме Лобановський.

 

Упродовж зимового міжсезоння ФК "Закарпаття" єдиний вищеліговий клуб, що не провів тренувальні збори закордоном. І скоріше це не із патріотичних відчуттів, що ніби-то закарпатці воліють тратити гроші на вітчизняних тренувальних базах, а скоріше через те, що підготовка закордоном на зелених газонах для спонсорів ужгородської команди як-то кажуть не по-кишені.
І довелося підопічним Петра Кушлика топтати засніжені поля рідного стадіону „Авангард”, потім у Трускавці, а далі приймати грязеві ванни на уже безсніжних полях кримського Севастополя. Почнемо з аналізу перших ужгродських зборів, які тривали з 10 по 27 січня. В цей період закарпатці зіграли такі спаринг матчі:
ФК „Закарпаття” – FC „Zemplin” (Міхайловце) 0:1;
ФК „Закарпаття” – „Оболонь” 1:0, (гол у складі „Закарпаття” провів Петросян 86 хв);
ФК „Закарпаття” – „Оболонь” (Київ) 0:3. 30.01 – 11.02

(другий цикл у Трускавці):
ФК „Закарпаття” – „Енергетик” (Бурштин) 1:2 (Гурка, 65 хв);
ФК „Закарпаття” – „Спартак” (Івано-Франківськ) 0:0;
ФК „Закарпаття” – „Спартак” (Івано-Франківськ) 1:0 (Слабишев, 36 хв).

12.02 – 27.02 (третій збір у Севастополі):
ФК „Закарпаття” - ФК „Миколаєву” 0:1;
ФК „Закарпаття” -„Динамо-Ігросервісу”(Севастополь) 0:1;
ФК „Закарпаття” – ПФК „Олександрія” 1:0 (Бурий, 67 хв).

Незапланований спаринг ФК „Закарпаття” – „Нафтовик” (Охтирка) 0:2.
ФК „Закарпаття” – ФК „Севастополь” 5:0;
ФК „Закарпаття” – „Поділля” (Хмельницький)1:2;
ФК "Закарпаття" - "Нафтовик" (Охтирка)1:2.

Далі ужгородська команда готуватиметься безпосередньо до поєдинку 20 туру з луцькою „Волинню” у рідних стінах.
Дублери провели збори більш скромніше. Крім виїзних навчально-тренувальних зборів. які підопічні Роберта Бабича провели у Львові, де взяли участь у турнірі Ернеста Юста дублюючий склад „Закарпаття” готувався вдома на „Авангарді” та „Спартаку”.
Щодо кадрових ротацій, то за цей період команду покинули такі виконавці: Вадим Заєць, Сергій Рижих, Сергій Рожок, Тарас Михалик, Андрій Сапуга, Євгеній Лозінський, Олександр Піхур, Юрій Дуднік, Мар’ян Марущак, Володимир Овсієнко, Олексій Савінов, Денис Смірнов та Рустам Худжамов.
Натомість вибувших досвідчений тренер Петро Кушлик залучив до складу закарпатців - Олександра Бурого, Сергія Величка, Василя Кузьмінського, Анатолія Кіцуту, Володимира Кравченка, тезку легендарного тренера Валерія Лобановського (таке ім’я та прізвище футболіста),Олександра Малицького, Владислава Ченгелію, Ігора Продана, Олексія Гребеношка, В’ячеслава Терещенка, Сергія Селезнєва та румунських легіонерів Адріана Кучулу, Джордже Петкуцу, серба Ігора Йоксимовича.
Поєдинок ФК „Закарпаття” – „Волинь” відбудеться 5 березня (у неділю) на ужгородському стадіоні „Авангард”. Початок матчу о 15.00 год. Дублери гратимуть днем раніше в Мукачеві на стадіоні „Приладист” теж о 15.00 год.

http://www.zakarpatie.com.ua/index.php?action=open_news&id=980

 

01 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів