Закарпаття: оголошено подвійне штормове попередження

Одне з них - сильні снігопади, друге — сходження лавин

 

Сьогодні очікується хмарна погода, дуже сильні опади у вигляді дощу та мокрого снігу. В горах хуртовини, налипання мокрого снігу. Вітер південно-західний 15-20, в горах місцями 19-24, на високогір’ї до 40 м/с. Температура повітря 3-8 тепла, в горах подекуди близько 0.

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: 4-5 березня в горах Закарпатської області можливі сходження лавин. У зв’язку з оголошенням лавинонебезпеки ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до всіх відвідувачів турбаз та відпочиваючих, суб’єктів підприємницької діяльності, які надають туристичні послуги, з проханням відкласти свої відвідини гірських масивів та не здійснювати сходження в гори до нормалізації ситуації.

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: Ранком та вдень 4-го березня по Закарпатській області очікуються дуже сильні опади у вигляді мокрого снігу та дощу, налипання мокрого снігу, в горах хуртовини, на перевалах снігові замети, на дорогах ожеледиця, посилення південно-західного вітру до 17-22, на високогір’ї до 40 м/с, повідомили з Центру пропаганди МНС в Закарпатській області.

 

05 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів