Між Закарпаттям і Львівщиною перекрили два перевали

Сьогодні близько 18.00 на прохання управління МНС в Закарпатській області управлінням ДАІ в регіоні ухвалено рішення про перекриття двох перевалів — Латірського і Абранського, які зв’язують ці дві області.

 

Як повідомив начальник Центру пропаганди Головного управління Міністерства надзвичайних ситуацій в Закарпатській області Ярослав Баб’як, таке рішення було ухвалене у зв’язку з різким погіршенням погодних умов в Закарпатській і Львівській областях. З Львівською областю рішення узгоджене.
Сильні снігопади, ожеледиця, завірюхи стали причиною того, що управлінням МНС в Закарпатті сьогодні вже оголошено в області штормове попередження. Після обіду ситуація погіршала настільки, що було ухвалено рішення і з приводу перекриття перевалів. Поки що, за інформацією мнсників, легкові автомобілі через ці два перевали їздять, обмеження введене для вантажних автомобілів і каміонів. Попередньо, рух відкриють для цих машин близько 6 ранку 6 березня, якщо погодні умови не погіршаться.
За інформацією ГУ МНС в Закарпатській області, на даний момент на дорогах і перевалах Закарпатської області чергують 45 одиниць техніки та 172 працівники дорожніх служб.
Вл.інф.

 

05 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів