Сьогодні очікується хмарна з проясненням погода, без істотних опадів.

Температура повітря від 0-5 тепла, в горах місцями 2-7 морозу.

 

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: 7-8 березня в горах Закарпатської області можливі сходження лавин. У зв’язку з оголошенням лавинонебезпеки ГУ МНС України в Закарпатській області звертається до всіх відвідувачів турбаз та відпочиваючих, суб’єктів підприємницької діяльності, які надають туристичні послуги, з проханням відкласти свої відвідини гірських масивів та не здійснювати сходження в гори до нормалізації ситуації.

За прогнозами українського Гідрометеоцентру 8-9 березня буде хмарно з проясненням, без опадів. Вітер північно-західний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 8-го - 7-12° морозу, 9-го - 12-17° морозу, вдень 4° тепла - 1° морозу.

На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На всіх перевалах покриття доріг мокре. Заторів на автодорогах області та перевалах немає. На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття доріг мокре. На дорогах чергує 112 одиниць техніки та 293 працівники дорожніх служб.

Найтепліше впродовж минулої доби було в місті Рахів (3°С), найхолодніше – вночі в районі полонини Плай (- 11°С). Найбільша висота снігового покрову (94 см) спостерігається на полонині Плай. Найбільша кількість опадів за минулу добу випала в районі міста Рахів (43 мм).

Найтепліше 6 березня в Ужгороді було зафіксовано в 1976 році (18,6°С), найхолодніше – у 1987 році (- 11,1° С), повідомили з Центру пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.

 

07 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів