Сьогодні очікується збільшення хмарності до значної.

Температура повітря від 0-5 тепла, в горах місцями 3-8 морозу.

 

Сьогодні очікується збільшення хмарності до значної. В кінці дня очікуються опади у вигляді снігу та мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря від 0-5 тепла, в горах місцями 3-8 морозу.

За прогнозами українського Гідрометеоцентру 10-11 березня буде хмарна погода з проясненням. Часом опади у вигляді снігу та дощу, місцями сильні опади. Місцями налипання мокрого снігу, хуртовини. Вітер південно-східний 7-12, місцями 15-20 м/с. Температура повітря вночі 1° тепла -4° морозу, вдень 1-6° тепла.

На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На всіх перевалах покриття доріг сухе. Заторів на автодорогах області та перевалах немає. На дорогах державного та обласного значення покриття доріг сухе. На дорогах місцевого значення покриття доріг місцями засніжене. На дорогах чергує 44 одиниці техніки та 96 працівників дорожніх служб.

Найтепліше впродовж минулої доби було в місті Хуст (6°С), найхолодніше – вночі в районі села Нижній Студений (- 20°С). Найбільша висота снігового покрову (103 см) спостерігається на полонині Плай.

Найтепліше 8 березня в Ужгороді було зафіксовано в 1948 році (14,9°С), найхолодніше – у 1987 році (- 16,1° С), повыдомили з Центру пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.

 

09 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів