Для подачі декларацій - максимальні зручності

Максимальні зручності створено в ДПІ у Тячівському районі для громадян, які зобов’язані до 1 квітня подати декларацію про одержані у 2005 році доходи або мають право подати таку декларацію з метою отримання податкового кредиту.

 

З метою роз’яснення порядку декларування доходів громадян проведено ряд семінарів, інформаційних зустрічей у трудових колективах та з активом населених пунктів. Виготовлено і розповсюджено листівки українською і румунською мовами.

Для того, щоб громадяни могли в зручний для них час звернутися до податкової інспекції за допомогою щодо заповнення декларації або подати вже складену декларацію про доходи, запроваджено спеціальний режим роботи, що дасть змогу громадянам витратити мінімум часу на декларування одержуваних ними доходів. Для підрозділів по прийманню декларацій робочий час з понеділка по п’ятницю продовжено до 19 години, а у суботу та неділю в інспекції встановлено чергування з 10.00 до 13.00 за адресою: м.Тячів, вул.Червоноармійська,2 каб.№102,103,104.

Для надання практичної допомоги населенню у заповненні декларації працівники податкової інспекції згідно затвердженого графіку виїжджають у сільські ради. Вони уже провели такі виїзди у 12 найбільш населені пункти. А до кінця деклараційної кампанії побувають ще у стількох. Крім того до надання населенню методичної допомоги та консультування залучено 37 касирів-рахівників сільських та селищних рад (волонтерів).

Це сприяло тому, що уже громадян району подали декларації, повідомили у ДПІ у Тячівському районі.

 

10 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів