ПОНАД 45 МІЛЬЙОНІВ – У ДЕРЖАВНУ КАЗНУ

Ужгородська митниця підбила підсумки роботи за два з половиною місяці 2006 року.

 

На підсумковій нараді керівництва митної установи відзначалося, що станом на 15.03.06 до Держбюджету України було перераховано 45,1 млн.грн. А це – у 1,2 рази більше у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
За словами заступника начальника митниці з правоохоронної роботи, начальника служби боротьби з контрабандою та митної варти Ігоря Дашавця, спільно з працівниками УСБУ в Закарпатській області продовжується цілеспрямована робота щодо реалізації Урядової програми “Контрабанді – СТОП!”. Так, станом на 16 березня п.р. ужгородськими митниками порушено 145 справ про порушення митних правил на загальну суму 2,7 млн.грн. Торік за два з половиною місяці було заведено 80 справ про ПМП на загальну суму 1,4 млн.грн. Крім цього, вилучено 21 транспортний засіб на загальну суму 1,3 млн.грн., більшість в яких перевозились цигарки у спеціально виготовлених схованках. Порушено 2 кримінальні справи: в одному випадку на митному посту “Ужгород” було затримано вогнепальну зброю (пістолет німецького виробництва “Вальтер”), в іншому – вилучено 14 старовинних ікон, які намагався перевезти поляк через митний пост “Малий Березний”. Загалом у 9 випадках припинено ввезення холодної зброї через українсько-словацький кордон. У 26 випадках вилучено приховану валюту на загальну суму 362 тис.грн., у 4 випадках – наркотичні засоби (пігулки психотропної дії).
До суду передано 115 справ про порушення митних правил. Наразі розглянуто близько 40 справ, повідомила Вікторія Сенгетовська,
прес-секретар Ужгородської митниці.

 

16 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів