Перечинський лісохімкомбінат став кращим роботодавцем 2005 року

Визначено переможців Всеукраїнського конкурсу на звання "Кращий роботодавець року" за 2005 рік. Так, у групі підприємств, на яких трудяться від 501 до 1000 працівників, перемогло відкрите акціонерне товариство "Перечинський лісохімічний комбінат" (голова правління — Олександр Басюк).

 

Всеукраїнський конкурс на звання “Кращий роботодавець року” проводиться щорічно з 2000 року, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 25 листопада 1999 року №2135.

Мета Конкурсу – сприяння створенню нових робочих місць, зростання зайнятості населення, зокрема інвалідів, на якомога більшій кількості підприємств, підвищення ефективності використання робочої сили та виробництво конкурентоспроможної продукції, робіт (послуг), популяризація кращих досягнень вітчизняних роботодавців.

Конкурс у нестандартний спосіб посилює і підкреслює соціальну складову діяльності всього Уряду, його мета повністю співпадає з завданням, які поставив Президент України В.А. Ющенко щодо створення щорічно одного мільйона робочих місць.

У 2005 році участь у Конкурсі взяло майже 5,5 тис. підприємств, установ та організацій, що у 1,5 рази більше, ніж у 2000 році. Найвищою є активність у Конкурсі підприємств, установ та організацій в Донецькій, Київській та Харківській областях (44 % від загальної кількості в цілому по Україні), у Волинській, Львівській областях та м. Києві навпаки участь у Конкурсі беруть незначна кількість суб’єктів господарювання. На загальнодержавному рівні всього взяло участь 341 підприємство, організація та установа з усіх регіонів України.

 

18 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів