Сьогодні очікується мінлива хмарність, місцями слабкі опади

А в горах ще можливі й хуртовини

 

Сьогодні очікується мінлива хмарність, місцями слабкі опади, на високогір’ї хуртовина. Вітер південно-західний 7-12 м/с, в горах подекуди 19-24 м/с. Температура повітря 5-10 тепла, в горах місцями близько нуля.

За прогнозами українського Гідрометеоцентру 21-22 березня буде хмарна погода. Слабкі опади. Місцями туман. Вітер південно-західний з переходом на південно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 6-11° тепла, в горах місцями вночі 2-7° морозу, вдень 1-7° тепла.

На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На всіх перевалах покриття доріг мокре. Заторів на автодорогах області та перевалах немає. На дорогах державного, обласного та місцевого значення покриття доріг сухе, місцями мокре. На дорогах чергує 33 одиниці техніки та 52 працівники дорожніх служб.

Найтепліше впродовж минулої доби було в місті Хуст (8°С), найхолодніше – вночі в районі полонини Плай (- 6°С). Найбільша висота снігового покрову сьогодні на полонині Плай (106 см). Найбільша кількість опадів за минулу добу випала в районі селища Нижні Ворота (2 мм).

Найтепліше 19 березня в Ужгороді було зафіксовано в 1990 році (18,7°С), найхолодніше – у 1962 році (- 11,6° С), повідомили з Центру пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.

 

20 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів