Прикарпатські рятувальники долучилися до пошуку грибника, який загубився у горах на Закарпатті

Прикарпатські рятувальники долучилися до пошуку 37-річного грибника, який заблукав у лісі біля села Лопухів Тячівського району, що на Закарпатті. Про це кореспондентці Суспільного розповіла речниця Держслужби з надзвичайних ситуацій в області Христина Перцович.

 

За її словами, є імовірність того, що закарпатець перейшов в Івано-Франківську область. Грибника шукають надзвичайники з Івано-Франківська та міста Яремче. Вони вже обстежили територію біля села Стара Гута Солотвинської громади, полонини Рущина та урочища Пекло до межі Закарпатської області.

Також рятувальники обстежують територію з боку села Бистриця Надвірнянського району до межі Закарпатської області. Всього до пошуку чоловіка долучилися 10 рятувальників з Івано-Франківщини. Вони шукають чоловіка за допомогою двох автомобілів і двох собак.

У Держслужбі з надзвичайних ситуацій в Закарпатській області повідомляють, що 37-річного грибника шукають вже другу добу. Загалом до пошуків долучилися 20 рятувальників з чотирьох гірських пошуково-рятувальних відділень. Наразі надзвичайники обстежили понад 60 га гірської місцевості.

Суспільне Закарпаття

 

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 жовтня 2021р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів