Визначено кращих платників податків

В нашій області багато підприємств і підприємців служать хорошим прикладом сумлінного виконання своїх обов’язків перед державою щодо сплати податків до бюджетів усіх рівнів

 

Таких платників податківці намагається відзначити. Минулого тижня відбулося чергове засідання Громадської бізнес-ради при ДПА у Закарпатській області, на якому вперше на розгляд цього громадського формування було винесено пропозиції по відзначенню Подяками сумлінних платників податків, які у 2005 році внесли найбільший вклад у наповнення бюджетів.

В результаті широкого відкритого обговорення у присутності представників засобів масової інформації відібрано 5 платників на відзначення Подякою ДПА України та 18 - на відзначення Подякою ДПА у області. Серед запропонованих до відзначення на рівні ДПА України - СП “Фішер-Мукачево”, Орендне підприємство “Ужгородський конячний завод”, ЗАТ “Єврокар”, Ужгородське приватне підприємство “Карніка” та ВАТ “Виноградівська ПМК –78”.

Серед запропонованих до відзначення Подякою ДПА у області - кращі платники, в тому числі 2 підприємці, з більшості районів. Вручення Подяк відбудеться в урочистій обстановці.

На засіданні Громадської бізнес-ради голова ДПА у області Тетяна Михайлівна Шаповалова також проінформувала членів бізнес-ради про виконання критичних зауважень, висловлених на попередньому засіданні.

Обговорено і підтриимано в цілому законопроект “Про внесення змін до Закону України “Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування і послуг”, ряд інших регуляторних актів, повідомляє Відділ зв’язків з громадськістю. засосбами масової інформації і масово-роз’яснювальної роботи ДПА В Закарпатській області.

 

25 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів