Сьогодні очікується хмарна з проясненням погода

ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ: впродовж 29-го березня по Закарпатській області передбачаються сильні дощі, місцями з грозами

 

Сьогодні очікується хмарна з проясненням погода, сильні дощі, місцями з грозами. Вітер південний з переходом в кінці дня на південно-західний 9-14 м/с, місцями 15-20 м/с, на високогір’ї Карпат 20-25 м/с. Температура повітря 12-17, в горах місцями 5-10 тепла.
ШТОРМОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

Впродовж 29-го березня по Закарпатській області передбачаються сильні дощі, місцями з грозами, посилення південного вітру до 15-20, на високогір’ї Карпат до 25-30 м/с.

З огляду на погіршення погодних умов, Головне управління МНС України в Закарпатській області звертається до мешканців, насамперед високогірних районів, з проханням вжити всіх заходів безпеки аби не постраждати від негоди – прибрати або закріпити речі, які знаходяться на подвір’ї або балконі, і які може пошкодити вітер; обрізати сухі дерева, падіння яких може завдати шкоди вашому житлу, відтранспортувати авта з-під ліній електропередач та сухих дерев, позачиняти вікна та по можливості захистити їх щільними віконницями, прибрати ліжка з-під вікон з великими шибками.

На перевалах проїзд в напрямку Львівської та Івано-Франківської областей забезпечений. На всіх перевалах покриття доріг мокре, місцями спостерігаються опади у вигляді невеликого дощу. Заторів на автодорогах області та перевалах немає. На дорогах державного та обласного значення покриття доріг мокре. На дорогах чергує 9 одиниць техніки та 13 працівників дорожніх служб.

Найтепліше впродовж минулої доби було в селищі Великий Березний (15°С), найхолодніше – вночі в районі міста Рахів, селищ Міжгір’я та Нижні Ворота, села Нижній Студений та полонини Плай (2°С). Найбільша висота снігового покрову сьогодні на полонині Плай (63 см). Найбільша кількість опадів за минулу добу випала в районі міста Рахів (9 мм).

Найтепліше 28 березня в Ужгороді було зафіксовано в 1973 році (20,6°С), найхолодніше – у 1952 році (- 6,1°С), повідомили з Центру пропаганди ГУ МНС України в Закарпатській області.

 

29 березня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів