Путін обвинуватив іноземних агентів у спробі скомпрометувати інтеграцію Росії й України

У понеділок, 26 липня, президент Російської Федерації Володимир Путін під час зустрічі з українським колегою заявив, що "агентура західних країн" намагається скомпрометувати інтеграцію двох країн, передає Інтерфакс-Україна.

 

"Об??днуючись, ми підвищу?мо нашу конкурентноздатність. Це розумі?мо не тільки ми, але й серйозні люди, наші партнери за бугром. ?хня агентура і всередині наших країн, і поза ними усіляко намага?ться скомпрометувати інтеграцію Росії й України", - заявив Путін.


За його словами, "агентура наших західних партнерів усіляко намага?ться завдати шкоди нашому руху назустріч один одному".

У той же час, російський президент підкреслив, що "Росія й Україна не повинні протиставляти себе Заходу". "Ми об??ктивно ? частиною світової економічної системи", - наголосив він.

Володимир Путін заявив, що створення ?диного економічного простору значно підвищить конкурентноздатність економік Росії й України. Він підкреслив, що ?ЕП "не ставить перед собою яких-небудь політичних цілей, а направлений на розвиток економік двох країн і підвищення добробуту наших народів".

"Усунути митні бар??ри, адміністративні труднощі ? саме на рішення всіх цих проблем і спрямоване формування ?ЕП", - сказав глава російської держави.

 

27 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів