Закарпаттяобленерго інформує про зручний сервіс для передачі показів електролічильника

Закарпаттяобленерго інформує про зручний сервіс для передачі показів електролічильника
Побутові споживачі електроенергії можуть передавати покази лічильника за допомогою підказок інтерактивного голосового меню телефонних ліній ПрАТ «Закарпаттяобленерго». Це допоможе зекономити час без очікування з’єднання з працівником кол-центру.

 

Нагадаємо, ПрАТ «Закарпаттяобленерго» постійно розробляє та запроваджуєновіта зручні сервіси для передачі показів приладів обліку електричної енергії. Один із таких – можливість надиктувати показники за допомогою підказок інтерактивного голосового меню телефонних ліній товариства.

Запишіть номери телефонних ліній та користуйтеся для передачі показів лічильника інтерактивним голосовим меню:

+38 099 010 16 20   (Водафон);

+38 067 010 16 20   (Київстар);

+38 073 010 16 20   (Лайфселл).

Увага! Вартість дзвінка згідно з тарифами вашого оператора.

Для передачі показів необхідно зателефонувати за одним із вказаних номерів телефону та, скориставшись підказками інтерактивного голосового меню, ввести покази лічильника електроенергії.

Ви можете ознайомитись з покроковою інструкцією використання нового сервісу за посиланням: https://zakarpat.energy/about/news/pokaznuky-tel.

Для зручності споживачів та оперативнішої роботи автоматизований сервіс забезпечує прийом показів по 30 каналах одночасного з’єднання на кожній окремій телефонній лінії.

Нагадуємо, що побутовим споживачам необхідно повідомляти покази лічильника електроенергії щомісяця у період, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного місяця. Терміни та ВСІ способи передачі показів лічильника вказані за посиланням: https://bit.ly/3vYtd1m

У разі виникнення будь-яких запитань можна звернутися за номером кол-центру ПрАТ «Закарпаттяобленерго» 0-800-50-16-20, дзвінок на який безкоштовний. Кол-центр працює цілодобово та без вихідних.

Передаємо покази лічильника вчасно! Підтримуємо енергетичний фронт України разом!

Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

 

03 серпня 2022р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів