Де ваші діти відпочиватимуть цього літа?

2004 рік оголошений в Україні Роком Сім’ї. Отож літнє оздоровлення закарпатських дітей, особливо з малозабезпечених та багатодітних сімей, має піднестися цьогоріч на ще більш якісний рівень

 

Цього літа плану?ться охопити відпочинком та оздоровленням 101 тисячу дітей шкільного віку, що становить 53 відсотки від їх загальної кількості. З ці?ю метою виділятимуться кошти з різних джерел, зокрема 3 мільйони гривень передбачено в районних та міських бюджетах. Близько 5 мільйонів ? це кошти спонсорів. Долучатимуться і профспілки.

Як повідомив присутній на селекторній нараді голова облпрофради ?ван Король, з Фонду соцстраху на поведення оздоровчої кампанії виділя?ться 2 мільйони гривень, що вдвічі більше, ніж торік. На сьогодні усі регіони визначилися із джерелами фінансування. Виняток становить лише місто Хуст, де, до того ж, плану?ться охопити оздоровленням найменшу кількість дітей ? 38 відсотків.

До 1 червня повинна бути приведена в належний стан матеріально-технічна база таборів відпочинку. ? тут важливою ? координація зусиль усіх служб, санепідемстанції, медиків, пожежників.

 

12 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів