Завтра буде хмарно з проясненням

За прогнозами Українського Гідрометеоцентра

 

За прогнозами Українського Гідрометеоцентра 5-6 травня буде хмарно з проясненням, 5-го травня без істотних опадів, 6-го травня короткочасні дощі, грози. Вітер північно-східний з переходом на південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря 5-го травня вночі 3-8° тепла, вдень 17-22° тепла, 6-го травня вночі 5-10° тепла, вдень 15-20° тепла, в горах місцями вночі 3-8° тепла, вдень 7-12° тепла.

7-8 травня буде переважно без опадів. Температура вночі 4-10° тепла, вдень 15-21° тепла.

Найтепліше впродовж минулої доби було в містах Хуст і Рахів (+19°С), найхолодніше – вночі в районі полонини Плай (+2°С). Найбільша кількість опадів за минулу добу випала в районі селища Нижні Ворота (3 мм).

В лісових угіддях Закарпатті вірогідність виникнення лісових пожеж відповідає другому класу пожежної безпеки (імовірність виникнення лісових пожеж мала), однак в районі міста Рахів, селища Міжгір’я, села Нижній Студений, їх околиць небезпека виникнення лісових пожеж класифікується як середня. З огляду на це, органи державного пожежного нагляду Головного управління МНС України в Закарпатській області, звертаються до всіх мешканців та гостей нашої області при відвідуванні лісових масивів, паркових зон бути обережними у поводженні з вогнем та не залишати багать та вогнищ без догляду. Разом з тим, рятувальники області наполегливо прохають всіх, хто на вихідних працюватиме на присадибних ділянках не здійснювати випалювання сухостою та минулорічної трави, аби уникнути неприємностей, пов’язаних з вогняним лихом. Приємного відпочинку.

Найтепліше 3 травня в Ужгороді було зафіксовано в 1946 році (27°С), найхолодніше – у 1965 році (-0,3°С), повідомили з Центру пропаганди Головного управління МНС України в Закарпатській області.

 

04 травня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів