На які гроші їдуть урядовці України на олімпіаду?

У Києві віце-президент Національного Олімпійського комітету Іван Федоренко спростував повідомлення в українській пресі про те, що 200 українських високо посадовців їдуть на Олімпіаду до Афін за державний кошт.

 

Раніше повідомлялося, що українську олімпійську команду супроводжуватиме ще більша за чисельністю група чиновників.

Пан Федоренко в інтерв'ю Бі-Бі-Сі визнав, що на змагання відбува? багато посадовців, але сказав, що за їхн? перебування на фешенебельному пароплаві "Роттердам" платитимуть комерційні спонсори, які вже виділили на це понад 20 млн. гривень.

Але пан Федоренко окрім комерційних спонсорів поїздки, таких як Київстар та Самсун?, назвав державне підпри?мство Укрзалізниця та міністерва транспорту й агропромислвої політики.

Повідомлено, що до групи увійшли президента Національного олімпійського комітету прем'?р-міністр Віктор Янукович , а також президент Кучма та голова Верховної Ради Володимира Литвина з дружинами.

Загалом у списку - 20 представників адміністрації президента, зокрема Віктор Медведчук та Василь Базів, по 20 членів Верховної Ради та Кабміну, серед яких міністр економіки Микола Деркач, міністр транспорту Григорій Кирпа, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, 7 голів облдержадміністрацій, а також голова Верховного суду Василь Маляренко.

 

28 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів