Двоє закарпатців загинуло внаслідок пожежі в житловому будинку (ФОТО)

Двоє закарпатців загинуло внаслідок пожежі в житловому будинку (ФОТО)
У с. Німецька Мокра Тячівського району пожежа охопила житловий будинок, розташований на вул. Марії Терезії.

 

Сусіди побачили дим та зателефонували до Служби порятунку. Вони повідомили, що це вже не перше загорання в згаданому помешканні. Люди достеменно знали, що в оселі знаходився господар, але через сильне задимлення не могли зайти всередину, аби спробувати його врятувати.

Через пізнє виявлення пожежі на момент прибуття бійців державних пожежно-рятувальних постів селищ Усть-Чорна і Дубове вогонь поширився на всі три кімнати будинку. Надзвичайники локалізували загорання на площі 40 кв.м та остаточно його ліквідували. В одній із кімнат вони виявили тіла власника 1958 р.н., а також 58-річного чоловіка, який виявився мешканцем тієї ж вулиці.

Правоохоронні органи наразі встановлюють причину виникнення пожежі. Але рятувальники вкрай стурбовані різким зростанням кількості пожеж із трагічними наслідками.

Тому закликають людей бути обережними і неухильно дотримуватися всіх рекомендацій щодо експлуатації електричного та газового обладнання. Також не слід зловживати спиртними напоями й палити в ліжку, адже нерідко саме це стає причиною фатальної пожежі.

ГУ ДСНС у Закарпатськй області

 

01 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів