На Тячівщині розшукали 4-річну дівчинку, яка посварилася з братом і втекла в ліс (ФОТО)

На Тячівщині розшукали 4-річну дівчинку, яка посварилася з братом і втекла в ліс (ФОТО)
Вчора, 30 листопада, о 18.20 год на лінію «102» зателефонував чоловік з села Підплеша Тячівського району та повідомив, що буквально на кілька хвилин лишив 4-річну доньку в дворі свого будинку і дитина зникла.

 

Він повідомив, що родичі спочатку пробували самостійно проводити пошуки, але через півгодини стало темно, температура повітря стала різко знижуватися і вони зрозуміли, що без допомоги правоохоронців не справляться.

На місце події одразу ж прибули співробітники Тячівського районного відділу поліції, вони обстежили усе село, дівчинку знайшли на окраїні поблизу лісосмуги. Дитина не постраждала, вона пояснила працівникам поліції, що до них в гості прийшов її 9-річний двоюрідний братик, під час гри вони посварилися, дівчинка образилася та втекла. Ювенальні поліцейські їй пояснили, що у подібних випадках слід звертатися за допомогою до рідних, бо тікати з дому – це дуже небезпечно та неправильно. Дівчинка пообіцяла, що більше так робити не буде.

З родичами дитини провели роз’яснювальну бесіду і пояснили, що малолітніх діток не можна лишати самих навіть на короткий час, повідомляють у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

 

01 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів