На Закарпатті затримали чоловіка з собачкою, який хотів перетнути кордон через річку Тису

На Закарпатті затримали чоловіка з собачкою, який хотів перетнути кордон через річку Тису
На Закарпатті прикордонники затримали мешканця Запоріжжя, який хотів потрапити закордон через річку Тису. Про це повідомили на Facebook-сторінці Західного регіонального управління держприкордонслужби. Сталось це другого грудня.

 

Службовці Мукачівського прикордонного наряду "Ділове" затримали 42-річний чоловіка, який хотів перетнути кордон з Румунією і окрім особистих речей та коштів у різних валютах, ніс свого домашнього улюбленця – йоркширського тер’єра на ім’я Тимофій,— йдеться у публікації.

"Сім’я чоловіка виїхала до Бельгії і він хотів незаконно перетнути кордон з Румунією щоб у подальшому потрапити до своїх рідних. У який саме спосіб мав перетинати кордон, чоловік не знав. Дружина через соціальні мережі знайшла ділків, які пообіцяли переправити його до сусідньої країни. Для цього наказали їхати у селище Солотвино, вздовж якого уся ділянка українсько-румунського кордону проходить річкою Тиса", — коментують у Держприкордонслужбі.

У відомстві додали, що оперативники загону наразі встановлюють коло причетних до організації незаконної подорожі. На чоловіка складено протокол про вчинення ним правопорушення. Якщо провину доведуть, то йому загрожує накладення штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб, — йдеться у публікації.

 

03 грудня 2022р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів