На автобусних зупинках Ужгорода додатково розмістили схему руху громадського транспорту (ФОТО)

На автобусних зупинках Ужгорода додатково розмістили схему руху громадського транспорту (ФОТО)
На 30 автобусних зупинках додатково розміщено схему руху громадського транспорту Ужгорода збільшеного формату, що допоможе пасажирам краще орієнтуватися в місті.

 

Виготовлення та розміщення схеми руху громадського транспорту, дизайн та інформаційне наповнення якої розроблено та виконано вінницькою компанією Rozklad.in.ua спільно з відділом транспорту міської ради, відбулося в межах проєкту SUMCITYNET, Програма транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, за фінансової підтримки Європейського Союзу, партнерами цього проєкту є управління міжнародного співробітництва та інновацій Ужгородської міської ради та ГО «Форза».

Зі схемою руху, як і раніше, можна ознайомитися на сайті міської ради за посиланням https://rada-uzhgorod.gov.ua/gromadskyj-transport-2... та на інформаційних панелях на окремих автобусних зупинках. На схемі зазначено усі міські автобусні маршрути, назви та номери маршрутів, перелік зупинок.

У місті функціонує система GPS-моніторингу, завдяки якій у режимі online пасажири можуть отримати інформацію про рух громадського транспорту. Ресурс розміщений у розділі «Громадський транспорт» на офіційному сайті міської ради за посиланням https://city.dozor.tech/ua/uzhgorod/city. Компанія, яка надає послуги GPS-моніторингу, розробила та забезпечує роботу мобільного застосунку Dozor City. Тож кожен пасажир має можливість у режимі реального часу отримувати актуальну інформацію про час прибуття автобусів на зупинки, інформацію про маршрути міста, перелік зупинок, через які пролягають маршрути, та інформацію про рух усіх автобусів.               

Розклади руху автобусів громадського транспорту, які допомагають завчасно планувати  та зменшити витрати часу на очікування автобуса на зупинках розміщені у мобільному застосунку Rozklad.in.ua, на сайті за посиланням https://uz.rozklad.in.ua/ , на офіційному сайті міської ради, а також на інформаційних панелях на окремих автобусних зупинках, – інформує відділ транспорту Ужгородської міської ради.

 

23 травня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів