КАНАДСЬКІ БІЗНЕСМЕНИ ЗАЦІКАВИЛИСЯ ЕНЕРГІЄЮ ЗАКАРПАТСЬКИХ РІЧОК ТА ВІДХОДІВ ДЕРЕВООБРОБКИ

Канадська компанія „Starwood Manufacturing Inc.” має намір реалізовувати кілька бізнесових проектів на території Закарпаття.

 

З приводу цього днями (5.06.06) представники фірми, до речі, вихідці із України, зустрілися з керівництвом області. Сфера інтересів канадців – деревообробна промисловість та мала енергетика. Президент компанії Пітер Притула розглядає можливість уже найближчим часом придбати одну з деревообробних фабрик на території області для виробництва ламінованих дерев’яних підлог, розгорнути кілька мінізаводів з переробки відходів деревини (тирси, біомаси) на паливо у вигляді гранул. Окрім цього, фірма планує побудувати кілька генераторних електростанцій, паливом для яких стане та ж тирса чи біомаса, а також низку малих ГЕС. Наразі на розгляд облдержадміністрації подано проект угоди про наміри щодо довгострокової співпраці з компанією „Starwood Manufacturing Inc.”
Приїзд канадських бізнесменів до нас – це результат нещодавньої ділової поїздки заступника голови ОДА Володимира Гоблика та начальника головного управління з питань євроінтеграції, зовнішньоекономічних зв’язків та туризму Ернеста Нусера до Канади. Голова ОДА Олег Гаваші вважає, що цю подорож можна без будь-яких сумнівів назвати однією з найрезультативніших. Адже завершилася вона реальними перспективами вкладення в економіку Закарпаття суттєвих капіталів.

Прес-служба ОДА

 

07 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів