ЗВЕРНЕННЯ Ернеста Нусера до жителів м. Мукачева

 

[i][b]Дорогі мукачівці![/b]

Звертаюся до Вас, як законно обраний міський голова, за якого Ви віддали свої голоси 18 квітня цього року і якому довірили долю рідного міста.

Вам добре відомо, які неоднозначні події відбувалися в місті останні два роки і яка гостра, іноді абсолютно нецивілізована боротьба, велася за посаду мера окремими політичними силами, котрі нізащо не хотіли розлучатись з кількарічним пануванням у Мукачеві. Вам також добре відомо, у що було перетворено мукачівські вибори блоком ?Наша Україна" і людьми які її представляють, аби зганьбити на всю державу наше рідне місто. Але ми, усі разом, зуміли вистояти і покласти край монопольному пануванню в місті одного сумнозвісного клану, який дбав лише про власне збагачення, а не про Мукачево та його простих жителів.

Разом з тим, вибори 18 квітня, на жаль, не стали завершенням гострого протистояння в Мукачеві. Ті, що програли, не захотіли визнати волю виборців і розпочали не менш брудну, ніж перед виборами, кампанію цькування, провокацій та штучної дестабілізації життя міста. Мої опоненти кинули всі ресурси для дискредитації новообраної міської влади, включаючи пресу, телебачення, депутатський корпус Верховної Ради і заїжджих екстремістів. Депутатські дебоші в парламенті, брехлива дезінформація в ЗМ?, інспіровані псевдо-мітинги і куплені пікети, численні і безрезультатні перевірки правоохоронних структур, вояжі закордонних емісарів - усе це паралізувало нормальну роботу міського самоврядування і заблокувало можливість вирішувати насущні проблеми.

Дійшло і до того, що крім наклепів і образ, мені та членам мо?ї сім'ї постійно погрожують фізичним знищенням. Такі ж погрози лунають на адресу моїх колег та соратників. Я ніколи не сприймав і не сприйматиму тих брудних і нелюдських методів боротьби, якими діють мої опоненти. Я ніколи не боявся і не боюся труднощів, пов'язаних з виконанням обов'язків міського голови. Однак я не маю морального і людського права ризикувати життям своїх рідних та близьких, а також життям і здоров'ям своїх соратників. [b]Саме тому я прийняв хоч і не просте, але ?дино правильне в нинішній ситуації рішення і оголошую про складання з себе обов'язків Мукачівського міського голови.[/b]
Я добре усвідомлюю, які перекручення і кривотлумачення викличе цей крок, однак переконаний, що Ви, шановні мукацівці, правильно зрозумі?те мо? рішення. Це аж ніяк не капітуляція і не зрада моїх виборців, а вияв мо?ї твердої позиції, що спокій і стабільність в місті ? вищими цінностями, ніж висока посада. Я не відмовляюсь і ніколи не відмовлюсь від тих планів і програм, з якими йшов на вибори, а тому завжди працюватиму на користь рідного міста.
З повагою
Мукачівський
міський голова
Нусер Е.Е.
[/i]

 

29 травня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів