Пам’яті Еліашевича Ігоря Володимировича

12 червня 2006 року на 67-му році обірвалося життя талановитого організатора виробництва, добре знаної на Закарпатті та за його межами людини, колишнього генерального директора Закарпатського виробничо-торгового взуттєвого об’єднання Ігоря Володимировича Еліашевича.

 

Упродовж багатьох років самовідданої праці під його безпосереднім керівництвом в Ужгороді було створено сучасне взуттєве підприємство з високим рівнем технології, розвиненою соціальною інфраструктурою і колективом кваліфікованих фахівців.
Еліашевич Ігор Володимирович народився 20 жовтня 1939 року в м.Новоград-Волинський Житомирської області в сім’ї військовослужбовця.
У 1962 році по закінченні Київського технологічного інституту легкої промисловості розпочав свою трудову діяльність начальником цеха Виноградівської взуттєвої фабрики, відтак працював головним інженером Хустської взуттєвої фабрики, директором Криворізьської взуттєвої фабрики.
Набутий практичний досвід, глибоке знання справи, високий професіоналізм стали в нагоді і під час тривалої роботи на відповідальних посадах в Міністерстві легкої промисловості України.
З липня 1987 І.В.Еліашевич очолив колектив Закарпатського виробничо-торгового взуттєвого об’єднання, де сповна розкрився його організаторський талант. За короткий час на підприємстві було налагоджено випуск високоякісної продукції в широкому асортименті, поліпшено умови праці робітників, піднесено на новий якісний рівень соціально-побутову інфраструктуру.
В березні 1990 року І.В.Еліашевич був обраний депутатом Верховної Ради України, де гідно представляв інтереси своїх виборців.
За багаторічну сумлінну працю Ігор Еліашевич удостоєний ряду державних нагород.
Світла пам’ять про Ігоря Володимировича Еліашевича, його добрі справи і чуйне серце, благородні людські якості назавжди збережуться в серцях і пам’яті його численних колег, друзів, рідних та близьких, всіх тих, з ким він працював і спілкувався упродовж свого яскравого життя.


Гаваші О.О., Кічковський М.М., Волощук М.Ю., Бігунець І.Ю., Мальованик М.М., Дорчинець Д.Ф., Балога І.І., Гоблик В.В., Карташов О.П., Качур І.І., Брензович В.І., Мартин М.М., Лінтур В.П., Тимченко І.П., Країло М.І., Гісем В.В., Кельман Д.І., Галас І.І., Габор І.М., Машков І.П., Попович Е.М., Бедь В.В., Козак А.М., Мондич В.С., Єрфан М.Ф., Біров А.О.

 

14 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів