Мережа супермаркетів "Велика Кишеня" приходить в Ужгород

17 червня 2006 року відбудеться офіційне відкриття першого супермаркету "Велика Кишеня" в Ужгороді, розташованого за адресою: вул. Капушанська, 168. Загальна торговельна площа супермаркету складає 1640 тис. кв. м.

 

Для зручності відвідувачів на території торгівельного залу встановлено 12 кас, а біля супермаркету - безкоштовний паркінг. Супермаркет запропонує мешканцям Ужгорода різноманітний асортимент товарів - близько 20 тисяч найменувань продукції. У "Великій Кишені" також налагоджене власне кулінарне виробництво, працюють рибний і м’ясний цехи, та навіть акваріум з живою рибою. Незабаром почнуть функціонувати фарммаркет "Велика Аптека", а також власна пекарня та кондитерський цех.

Прихід мережі магазинів "Велика Кишеня" в Ужгород позитивно позначиться на інвестиційно-фінансовому кліматі всього регіону. Це інвестиції в економіку області, зростання доходів у місцевий бюджет, поліпшення інфраструктури району. "Крім того, важливим є створення нових робочих місць - розповідає член ради директорів компанії Роман Штейнас. – Завдяки відкриттю нового супермаркету було забезпечено роботою 230 мешканців міста Ужгорода".

У тих містах, де вже працюють супер- і гіпермаркети "Великої Кишени", мережа асоціюється зі стабільністю, якісним обслуговуванням і великим вибором товарів. Щомісяця магазини мережі відвідує більш 4 млн. покупців, більш 400 тис. покупців мають дисконтні картки і є постійними клієнтами "Великої Кишени". Сукупні торговельні площі магазинів мережі складають понад 60 тис. кв. м.

На урочистій церемонії розрізання стрічки на честь відкриття першого супермаркета "Велика Кишеня" в Ужгороді будуть присутні керівники компанії ТОВ "Квіза-Трейд", торговельного оператора київської мережі "Велика Кишеня", а також офіційні особи Ужгорода.
Відкриття "Великої Кишені", у якому би місті воно не проходило, це завжди свято. Крім конкурсів і розіграшів, мешканців міста чекатиме музичне шоу - виступ балету "Фрі-Арт" та концерт Таліти Кум, а також різноманітні подарунки від спонсорів – холодильник, пральна машина, DVD-програвач, музичний центр, 2 відеокамери та багато інших приємних сюрпризів.

Інформація про компанію

"Велика Кишеня" - одна з найбільших національних мереж роздрібної торгівлі в Україні, розвиток якої почався в квітні 2000 року з відкриття першого супермаркету в Києві на базі торгівельного оператора ТОВ "Квіза-Трейд". Сьогодні мережа "Велика Кишеня" нараховує 24 супер- і 3 гіпермаркети в сімох областях України.
Торговельна мережа "Велика Кишеня" чотири роки підряд демонструє стовідсоткове збільшення торгівельного обігу. У 2005 він досяг 1млрд 400млн гривень, перевищивши плани на 50млн гривень. Ріст виторгу склав 750млн гривень або 115% у порівнянні з 2004 роком.
Сукупні торгівельні площі мережі - більш 60тис. кв.м. Усі магазини "Велика кишеня" підтримують єдині стандарти обслуговування покупців, зовнішньої і внутрішньої обробки торгівельних залів.
Серед досягнень компанії в 2005 році - присвоєння незалежним рейтинговим агентством "Кредит-Рейтинг" кредитного рейтингу "uaа-" випускові облігацій "Квіза-Трейд". А також найбільше розміщення акцій на українському ринку ВАТ "Ритейл Груп", що керує національною мережею магазинів "Велика Кишеня", у розмірі 10% серед західних портфельних інвесторів, у результаті чого ринкова капіталізація "Великої Кишени" склала $275млн.
Мета компанії - стати лідером серед продуктових роздрібних мереж у всіх регіонах України, підсилюючи свої позиції на ринку і продовжуючи підвищувати якість наданих послуг, що сьогодні вже є одним з найвищих в Україні.

За додатковою інформацією звертайтеся:

Imageland Ukraine
+38 (044) 501 7585 /501 7588
Ольга Стужук (8 066 229 57 42)
[email protected]
Пермінова Ганна (067 445 04 54)
[email protected]

ООО "Квіза-Трейд"
(044)206-70-80
Шаповалова Алевтина 8(050)448-40-46
[email protected]

 

16 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів