цех по переробці молока та виробництву сиру бринзи

у гірському с. Луг Рахівського району

 

21 червня у гірському с. Луг Рахівського району Закарпатської області на базі Сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу "Рахівська бринза" урочисто відкрито цех по переробці молока та виробництву сиру бринзи.

СОК "Рахівська бринза" виграв грант на відкриття цеху з виробництва бринзи в рамках грантової програми Проекту Аграрного Маркетингу. В рамках грантової допомоги передано обладнання для цеху, та надано консультаційну допомогу у виробництві сиру, а цех може виготовляти як традиційну бринзу, тверді сири, так і м’який білий сир (типу сир "Фета"), що матиме свою конкурентну перевагу у різноманітті продукції.

Очікується, що на добу цех перероблятиме до 2 – х тон молока та вироблятиме 500- 600 кг сиру, в залежності від сировини.

 

23 червня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів