"Єврокар" та "Луцький автомобільний завод" – перші з виготовлення легковиків в Україні

Українські автовиробники в першому півріччі 2006 року збільшили виробництво легкових автомобілів різних марок і модифікацій на 25,7 відсотків або на 25 тисяч штук порівняно з аналогічним періодом торік. Про це повідомив сайт AutoWeek.com.ua.

 

Найбільше зростання виробництва легкових автомобілів спостерігається у ЗАТ "Єврокар", що знаходиться в Ужгородському районі Закарпатської області, яке в першому півріччі збільшило виробництво в 2,8 раз – до 8 тисяч 851 штуки.

На другому місці ВАТ "Луцький автомобільний завод" (м.Луцьк), яке з січня до червня виготовило 22 тисячі 907 автомобілів. Зростання виробництва в першому півріччі становить 86,8 відсотків.

Третє місце за темпами зростання виробництва займає флагман вітчизняного автомобілебудування ЗАТ "Запорізький автомобілебудівний завод" (м.Запоріжжя), який з початку року збільшив виробництво на 15,5 відсотків – до 83 тисяч 139 автомобілів.

Найбільше всього, за підсумками першого півріччя в Україні, було проведено автомобілів модельного ряду ВАЗ. За даними автовиробників, виробництво автомобілів ВАЗ в Україні за шість місяців 2006 року вироблено понад 36 тисяч штук.

 

31 липня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів