"Ринки загибель економіки" або...

... Ратушняк своє рішення не змінив

 

31 липня близько 200 приватних підприємців, що працюють на так званому "зеленому" ринку Ужгорода, під стінами ратуші влаштували мітинг протесту проти закриття ринку. Вони тримали в руках кольорові кульки з написами на кшталт: "Владо, не души підприємців". Мер Ужгорода Сергій Ратушняк запросив протестуючих до залу міськради на розмову. Як поінформував прес-секретар мера Олег Подебрій, резюме розмови – міський голова рішення закрити ринки не змінив.

За його словами, підприємці скаржились на те, що з закриттям ринку вони понесуть збитки, адже всі відповідні договори і місця оплачені наперед. На що міський голова Сергій Ратушняк порадив їм звернутись до правоохоронних органів, адже, на його думку, діяльність керівництва ринку дуже сумнівна.

"Згідно з попередньою інформацією, – розповів Подебрій, – дане комунальне підприємство є майже збитковим. У той же час площа, на якій працює ринок, займає проїжджу частину". В Ужгороді за 15 років транспорту збільшилося з 5 тисяч до майже 15 тисяч авто. Через це рух у місті значно ускладнився, виникають постійні затори. Влада міста планує за рахунок території ринку збільшити проїжджу частину. "Рішення мерії щодо закриття трьох ринків не буде змінено, бо воно законне", – зазначив Олег Подебрій.

19 липня виконком Ужгородської міськради ухвалив рішення, згідно з яким з 8 серпня цього року в Ужгороді офіційно закриються три міські ринки – один комунальний ринок на вул. Фединця ("зелений") і ринки на вул. Бестужева та вул. Заньковецької.

 

31 липня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Роман 2006-07-31 / 18:50:00

    Дійсно треба впорядкувати торгівлю в місті,але не зрозуміло чому Чучка та Ратушняк не дали цього зробити Погорелову організуючи проти рішень попередньоі влади страйки?