ОЛЕКСАНДР ЛЕДИДА: "АДМІНІСТРАТИВНИЙ ТИСК, ЯКИЙ ПОДЕКОЛИ СПОСТЕРІГАЄТЬСЯ ПРИ ЗБОРІ ПІДПИСІВ НА ПІДТРИМКУ ВІКТОРА ЯНУКОВИЧА, НЕГАТИВНО ВПЛИВАЄ НА РЕЙТИНГ ЛІДЕРА ПАРТІЇ РЕГІОНІВ"

Фрагменти інтерв’ю прямого ефіру

 

Під час прямого ефіру на радіо ?СВ?Т-ФМ? голова закарпатського осередку Партії регіонів Олександр Ледида заявив, що Віктор Янукович ? ?диним проукраїнським кандидатом на посаду президента держави.
? Віктор Федорович не ? проросійським, або прозахідним політиком, ? сказав він. ? Я вважаю, що лідер Партії регіонів, дбаючи про інтереси простого громадянина, буде саме проукраїнським президентом.
Відповідаючи ж на питання про окремі порушення законодавства при зборі підписів на підтримку Віктора Януковича, О. Ледида заявив, що це негативно вплива? на рейтинг чинного прем??ра.
? Справді, ? зауважив він, ? в офіс обласного відділення Партії регіонів час від часу надходять сигнали про застосування адмінресурсу під час збору підписів за Віктора Януковича. Але будьте певні, нашому кандидату така ?підтримка? не потрібна. Більше того, подібні дії негативно впливають на рейтинг Віктора Януковича. Лідер Партії регіонів та керівник його виборчого штабу неодноразово заявляли, що вони проти застосування адмінресурсу під час перегонів. Всю інформацію про порушення виборчого законодавства ми збира?мо, аналізу?мо та направля?мо до центрального штабу кандидата.

Про це повідомили в прес-службі обласного осередку Партії регіонів

 

02 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. мама 2004-08-10 / 09:48:00

    Ми ні за кого "мазу не тягнемо". Ми інформуємо людей.

  2. noname 2004-08-10 / 02:10:00

    А вы-то сами за кого тут мазу потянете?