Троє осіб до смерті побили чоловіка у одному з ужгородських кафе

Сталося це у присутності інших людей

 

Як повідомив ?УЖГОРОД.net.ua? інспектор ЦГЗ УМВС України в Закарпатській обьласті ?ван Ладжун, цей випадок стався в Ужгороді на території одного з привокзальних кафе.
До чоловіка, що сидів за кухлем пива, підійшли тро? молодиків. Нападники мовчки витягнули чоловіка з-за столика і почали бити. Як повідомив ?ван Ладжун, чоловікові були завдані удари не тільки руками, а і ногами. Коли невідомі втекли, викликали швидку, але вона не допомогла. Медики обласної лікарні діагностували у потерпілого тяжку закриту черепно-мозкову травму, ушкодження внутрішніх житт?во важливих органів.
Через кілька днів потерпілий помер.

Як повідомив ?УЖГОРОД.net.ua? повідомив інспектор ЦГЗ УМВС України в Закарпатській області ?ван Ладжун, одного з підозрюваних міліціонери невдовзі запримітили на залізничному вокзалі. Затриманим виявився житель Черкаської області 26-річний Юрій, який приїхав в Ужгород у відрядження. Впоравшись з роботою, чоловік перед зворотньою дорогою зайшов у кафе, щоб вгамувати голод. ? тут, за його словами, за столик підсіло дво? невідомих. У якусь мить приїжджий помітив, що кудись зникла його сумка з речами. Сусіди по столику чомусь подумали, що це ? справа рук чоловіка, який сидів неподалік, смакуючи пивом?

Зараз міліція вжива? заходи щодо встановлення осіб інших двох зловмисників
та щодо їх затримання.

 

03 серпня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. видра 2004-08-04 / 10:44:00

    Що мається на увазі?

  2. 2004-08-04 / 09:39:00

    Нічого дивного. Журналістам також потрібно ще і на хліб заробляти.

  3. 2004-08-03 / 13:07:00

    Щось застаріла у вас інформація. Цю новину можна було причитати ще в суботніх газетах. А у вас вона чогось появляється в гарячих.