Аналіз матчу ФК"Закарпаття" - ФК"Поділля"

Вчора відбувся матч між ФК”Закарпаття” та ФК”Поділля”. Матч розпочався досить рано о 17:00, та ще й в понеділок, що призвело до незначної кількості глядачів на трибунах – по даним ПФЛ 1200 чоловік, а по реальним даним чоловік 600-700.

 

Тепер трохи про суперника ужгородців. ФК”Поділля” досить потужно, на перший погляд, стартувало в чемпіонаті України, отримавши в перших 4-х турах 3 перемоги і 1 нічию. Та це тільки на перший погляд. Команда з Хмельницька в першому турі на останніх хвилинах вирвала перемогу в ЦСКА, який далеко не відноситься до лідерів першості і на даний момент посідає 12-те місце. Після цього були дві перемоги над явними аутсайдерами. ФК”Борисфен” здолали з мінімальним рахунком 0:1, а також перемогли сумський „Спартак” з рахунком 4:0. Нагадаю, що „Борисфен” посідає останнє місце із 0 очками, а „Спартак”(Суми) передостаннє з 3-ма очками, то ж перемоги над цими суперниками навряд чи можна розглядати як серйозну заявку. В 4-му турі команда з Хмельницького звела в нічию гру з „Десною”. Після цього розпочалася серія програшів, яка налічувала 4-матчі (разом з кубковим). То, ж розраховувати на позитивний результат в матчі з ФК„Закарпаття” було б малоймовірно, хоч і гравці ФК„Поділля” заявляли, що будуть „битися” до останнього.

Взагалі матч справив досить гнітюче враження. Мінімум комбінацій, великий брак в передачах, як однієї так і другої команди, велика кількість нереалізованих моментів ужгородців. Рахунок 1:0 на користь ФК„Закарпаття” справедливий, адже команда з хмельницька не спромоглася на жодну по справжньому небезпечну атаку. В матчі не зміг взяти участь лідер ужгородців по забитим голам Едді Домбрайє, в якого травма. Що до інших гравців, то хотілося б відмітити непогану гру місцевого вихованця Кополовця Михайла, який вийшов на заміну і оживив гру ужгородців. Досить блідо виглядали Бундаш, та Микуляк. Кушлик також наважився випустити на поле, правда на заміну, ще одного вихованця місцевого футболу Корнутяка Володимира. З перших хвилин гри Володимира було видно хвилювання і певний брак досвіду оборонця, невпевнена гра якого мало не призвела до виходу один-на-один нападника ФК”Поділля”. Загалом можна сказати, що команда зробила свою справу, отримавши такі необхідні 3-очка. Тепер на ужгородців чекає нелегка гра в Дніпродзержинську із місцевою Сталлю.

www.zakarpatie.com.ua

 

05 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів