Тарифи на тепло в Ужгороді можуть зрости у 2,3 разу

У 2,3 разу планує підвищити тарифи на теплопостачання КП "Ужгородтеплокомуненерго". Таким чином, за 1 кв м опалювальної площі населення платитиме 5,05 грн, за 1 кубометр гарячої води – 10,01 грн, а у випадку відсутності лічильника – 33,43 грн на особу. Тарифні пропозиції КП ще має розглянути міськрада. Про це ЗІКу повідомила 12 вересня керівник економічного відділу підприємства Едіта Соскида.

 

За її словами, таке підвищення необхідне для збалансування реальної різниці в цінах, адже "теперішні тарифи нижчі навіть від самоокупних".

Щоб розпочати опалювальний сезон в Ужгороді, підприємству потрібно хоча б 3 млн грн. "Сьогоднішня сесія міськради може виділить підприємству 400-500 тисяч гривень", – сподівається вона.

Довідка ЗІКу.

КП "Ужгородтеплокомуненерго" звернулось з відкритим листом до міського голови Сергія Ратушняка з проханням про допомогу через можливий зрив опалювального сезону в Ужгороді.

Борги підприємства енергопостачальникам перевищує 55 млн грн. З них за газ КП завинило близько 30 млн грн. Це, враховуючи невиплати попередніх років. Цього року "Ужгородтеплокомуненерго" заборгувало газовикам 1,7 млн грн. З травня місяця всі 39 котелень КП відімкнено від електроенергії і газопостачання.

ЗІК

 

12 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. вася 2006-09-12 / 17:10:00

    при таком мэре сезон вообще может не начатся