Один відсоток від тримільйонного доходу сплачує підприємство-мінімізатор

Для крашого наповнення державної скарбниці податкова служба міста продовжує роботу з тими підприємствами, які мінімізують свої податкові зобов’язання.

 

В м.Ужгород таких наразі - 64. Хоч від початку року по місту значно зменшилась кількість підприємств-мінімізаторів ( станом на 1 січня їх було 81), все ж питання їх зменшення і надалі залишається актуальним. Адже в основному це суб’єкти господарювання високорентабельних галузей економіки, річний валовий дохід яких становить понад 3 мільйона гривень, в той час як податків цими підприємствами сплачується лише 1% від валового доходу. Тому одним з пріоритетних напрямів роботи керівництва ДПІ в м.Ужгороді залишається робота з тими суб’єктами господарювання, які мінімізують сплату податків. Звичайно, податкова служба не може не реагувати на таку ситуацію. Причини мінімальної сплати податків постійно вивчаються, ці матеріали передаються до управління документальних перевірок та податкової міліції для проведення перевірок.

З метою профілактики виникнення мінімальної сплати податків підприємствами з великим валовим доходом, працівниками податкової служби систематично проводяться наради, “круглі столи” з суб’єктами підприємницької діяльності, заслуховуються керівники підприємств, які звітують про причину такого низького рівня податкових зобов’язань..

Прес-центр ДПІ в м.Ужгороді

 

14 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів