Олександр Гаврош: На Форумі немає еротичних видань

"В нас мало письменників і поетів, які пишуть на еротичну тему. З 250 акцій форуму таких, які б репрезентували еротичні видання, немає. Українська література є дуже цнотливою", – ствердив під час презентації своєї збірки поезій "Тіло лучниці" Олександр Гаврош.

 

"Еротика – це гарно, треба про це говорити. Кохання ¬– це прекрасно, найкраще, що може бути між чоловіком і жінкою.

Те, що я пишу, народжується само по собі, я не вважаю себе поетом", – розповідає автор.

Олександр Гаврош пише білим віршем, каже, що через риму може зникнути необхідний підтекст.

Письменниця Галина Малик з Закарпаття так відгукується про вірші О. Гавроша: "Коли я прочитала його вірші, я запишалася, що я – жінка. Він пише без збочення, без "слини"".

Ілюстраціями до віршів поета стали картини львівського еротичного художника Олександра Войновича. "Картини не були намальовані до віршів, але вони споріднені, наче дві половинки", – говорить художник.

ЗІК

 

15 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. 2006-09-20 / 12:19:00

    ХОчу СЕКСУ!!!!

  2. Цінителька творів 2006-09-18 / 10:16:00

    Розвелисчя тут всякі Антони...

  3. 2006-09-17 / 13:40:00

    Антоне, коли не встає, залишається думати лише про русинство. Амінь!

  4. Антон 2006-09-15 / 22:19:00

    Що і як би не писав Гаврош про жінок чи про любовь - все це мильна опера. Не може цнотливо і чисто писати великий політичний блудник-антирусин нехрист, майже безбожник!
    Його статті про русинів - чиста політична порнографія. Жаль Сашка, що вже не здатний на прозріння. Катаракта його душі майже невиліковна, бо утворилася від яничарства. За свої антирусинські публікації Гаврош вичеркнув себе з майбутнього в Закарпатті.