Кубок України. 1/16 фіналу. "Закарпаття" - "Таврія" 2:3.

Всі вболівальники „Закарпаття” з нетерпінням очікували матчу з вищоліговою „Таврією”, адже так приємно відчути хоча б „запах” вищої ліги за якою всі вже так заскучили. Та тренерський штаб Таврії трохи підпортив цей „запах”, випустивши другий склад своєї команди, як кажуть в нас в Україні – „не так сталося як гадалось”.

 

"Закарпаття" - "Таврія" 2:3

Склад ФК "Закарпаття": 22.Надь, 2.Корнутяк, 4.Антонюк, 5.Данаєв, 7.Моргунов, 8.Крьока, 11.Бурий (Подробаха 68хв.), 15.Кополовець (Браіла 80хв.), 21.Нестерук, 23.Микуляк (Пилип 46хв.), 30.Бундаш.
Заміна: 33.Бабенко, 18.Браіла, 19.Подробаха, 24.Пилип.

Склад ФК "Таврія":71.Медін, 5.Мілованович, 18.Йоксаш, 20.Соляник, 77.Василяускас, 14.Сибіряков, 37.Давидов, 22.Любенович, 27.Голайдо, 21.Вишневський, 10.Перич (Бєлєвцев 92хв.).
Заміна: 43.Мачуга, 36.Белєвцев, 32.Хаблов.

Попередження: 7.Моргунов 8хв., 8.Крьока 19хв. - 14.Сибіряков 13хв.
Голи: Корнутяк 15хв., Бундаш 78хв. – Давидов 26хв., Вишневський 49хв., Періч 55хв.

Всі вболівальники „Закарпаття” з нетерпінням очікували матчу з вищоліговою „Таврією”, адже так приємно відчути хоча б „запах” вищої ліги за якою всі вже так заскучили. Та тренерський штаб Таврії трохи підпортив цей „запах”, випустивши другий склад своєї команди, як кажуть в нас в Україні – „не так сталося як гадалось”. Тренерський штаб „Закарпаття” теж випустив на поле далеко не основний склад. Склалося враження, що це не матч кубку України, а якийсь там товариський матч в якому потрібно випробувати не награних гравців. Та відійдемо від роздумів над причинами такого рішення і перейдемо до самої гри.
З перших хвилин матчу ужгородці взяли ініціативу в свої руки, але щось путнього в нападі в них не виходило. Першого удару в сторону воріт довелося чекати 6 хвилин. Автором цієї події став нападник „Закарпаття” Бундаш, який пробив здалеку. М’яч просвистів над перекладиною. Автором другого більш-менш небезпечного моменту став той же Бундаш, який з льоту, після навісу Кополовця, досить непогано приклався до смугастого, але той пролетів вище воріт. Як кажуть гол поступово назрівав. Так на 15 хв. Бундаш зі штрафного навісив і Кортуняк бездоганним ударом головою відкриває рахунок. Отже рахунок в матчі стає 1-0 на користь господарів поля. Надалі гра сповільнилась. Ужгородці, таке враження, немов заспокоїлися, що і призвело до взяття їх воріт на 27хв. По лівому фланзі пройшов Давидов і пробив в ближній кут, який мав прикривати голкіпер, але той чомусь не став цього робити і рахунок став 1-1. З небезпечних моментів першого тайму можна ще пригадати прорив нападника „Закарапття” Нестерука по правому фланзі, який вирвався один-на-один з голкіпером та кут був занадто гострим, тому відбити удар нападника для Медіна було легкою справою. З усіх гравців „Таврії” найбільш активним був нападник під 21-м номером Вишневський В’ячеслав. На 48 хвилині він пройшов по центру і бездоганним ударом в правий кут вивів свою команду вперед. Наступний гол в ворота „Закарпаття” повністю на совісті у голкіпера, через невдалу гру якого Мілан Періч в пусті ворота забив 3-й гол, зробивши рахунок в матчі 1-3 на користь своєї команди. Остаточну крапку в матчі поставив Бундаш. Який виконав назначений пенальті за фол проти Подробахи. Отже, матч закінчився з рахунком 2-3 на користь „Таврії”.
Ми ж свої сподівання, на успішну гру „Закарпаття” в кубку України, перекладемо на наступний сезон. Можливо вже тоді наша команда буде більш вмотивована на ігри кубка.

http://www.zakarpatie.com.ua/

 

21 вересня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів